Markku Saiha - Valokuvaaja

Freelancer Photographer

MS netti

Markku Saiha on vapaa valokuvaaja Porista, Suomen länsirannikolta. Hänen erityisalueenaan ovat merelliset maisemat ja kalastus. Hän on pitänyt useita näyttelyitä ja julkaissut niin kuvakirjoja kuin valokuvausoppaita. Hän on myös toiminut erilaisissa valokuvauksen koulutustehtävissä ja sai Suomen valtion tiedonjulkistamispalkinnon 2013. Perinteisen rannikkokalastuksen dokumentointi on elinikäinen projekti ja työ jatkuu myös Kiinassa.Markku Saiha is a freelance photographer from Pori on the western coast of Finland. He specialises in the sea, seafaring landscapes and fishing. He has had several exhibitions and published many photographic books and guides. He has been active in various educational functions in photography, and he received the Finnish State Award of Public Informationin 2013. Documenting the coastal fishery is a life-long project and the work goes on in China as well.

Yhteys / Contact

  1. ...
  2. Kuvat / Photos
  3. Kirjat / Books
  4. Muut / Stuff

W1RKS

...and stuff...

Yhteinen meremme

Olen elänyt suurimman osan elämääni meren rannalla. Suolaveden tuoksu ja kaukainen horisontti ovat sielunmaisemani missä ikinä liikunkin. Samat elementit määrittävät myös valokuvani.

Meri, merenkulku ja kalastus ovat aina olleet tärkeitä kulttuurimme perusteita...

Lue lisää ja tutustu töihini
The Sea We Share

I have lived most of my life on the coast of the sea. The smell of salty waters and a distant horizon are part of my core wherever I go. The same elements define me as a photographer.

The seas, seafaring and fishing have always been among the important fundaments of our culture...

Read more and get to know some of my works

Hainan - Kiinaa kuvaamassa
Hainan thumbLue lisääListaa täydennetään...

?

Muut työt ja projektit
tulevat tänne

markku.saiha@itameri.net
+358 400 811 795
Reposaaren Kalasatama, 28900 Pori
×

Log in